Next Prev
 

Herfst | Mooi wat planten doen

HERFST door ‘wat mooi wat planten doen’ wordt onze Wild Flower Pants gedragen :

De dagen worden wel wat korter en de temperatuur is wat lager, maar botanisch gezien valt er nog van alles te beleven. In september is het heerlijk nazomeren in de tuin, vanaf oktober cocoon je in je terugtrekplek samen met je binnen en -buitenplanten. Kleuren, geuren, mysterieuze ochtendmist en een zon van oker. Laat je betoveren door de vlammende schoonheid van de herfst.

fe07f492f4cab7a0636cbbb1478ff7cb

Tips voor een heerlijke herfst

In ons herfstdossier laten we je zien hoe je thuis een groene oase van rust creëert. Een eigen plekje om je even terug te trekken. Waar je opgekruld op je sofa ongegeneerd een stukje bananenwalnotencake eet met borage. En nog een stukje. En nog een stukje. Waar je kleine plantenaltaartjes maakt voor in je pronkkastje. Zelf een levendige plantenmedaillonmaakt. Bloemen en planten bewaart in epoxy. Je gevonden herfstschatten conserveert en etaleert om het seizoen te eren. Van bladeren maak je bundeltjes, om weg te geven. Dit alles onder het genot van de relaxte soulsound van Etta op je botanische platenspeler. En wat natuurlijk niet mag ontbreken in jouw ‘she-shed‘ is een overweldigend herfstboeket waar je niet omheen kunt.

Beauties van beelden

Op Pinterest vind je bovendien een &Herfst board boordevol planten. Laat je inspireren, repin en comment er op los. Heb je zelf ook een nazomer of herfstboard met planteninspiratie? Laat ons weten waar we ‘m kunnen bewonderen!

 

Blog post door ‘ Mooi wat planten doen ‘

Share Post
Share
Previous post Walking with Katarakagura
Next post Mood and Story: River Cult collection
Translate »