Next Prev

Walking with.. Sophie Jorissen

 

This Girl is Rad! Meet Sophie Jorissen the creative brain behind Radishtowear

Lets walk ..

DSC_2408

Voor we beginnen met het interview, willen we starten met een korte meditatie. Wat is het eerste wat er dan bij jou in je hoofd opkomt?

Chill, kom maar op

Wat vond je van deze korte meditatie?

Fijn, soms moet je een momentje nemen voor jezelf. Het leven gaat namelijk al zo snel.

bruin04

Mediteer je wel eens?

Ja heel soms, maar ik heb laatst ook iets nieuws ontdekt; surf yoga, ontspannen maar toch actief!

Je bent nog student, wat studeer je?

Communcatie wetenschappen. Momenteel doe ik mijn master op de VU in Amsterdam

Wat is jouw manier om te ontspannen, naast je studie en blog?

Sporten in het algemeen, maar ik doe voornamelijk aan hardlopen. Het Eerste kwartier is altijd shit, maar daarna kom je in zo’n flow wat heel meditatief werkt voor mij

Wat is voor jou de inspiratie geweest om te doen wat je nu doet?

Ik werkte af en toe bij het bedrijf van mijn broer, en hielp op social media gebied en was daarmee vaak met infuncer in de weer. Ik hielp met stukjes schrijven en kwam daarbij vaak boring blogs tegen. Toen dacht ik dat kan ik ook.. and why not? Ik vind het ook heerlijk om te schrijven en om op die manier creatief te blijven..

Hoe is dat bij jou gegroeid?

Ik ben nu 1 jaar bezig, via instagram kan het soms onverwachts hard gaan. Zo tof om te kunnen zien hoe positief het wordt opgepikt door mensen. Voor mij is het dan ook voornamelijk het creatieve proces erachter en de kansen die het met zich mee brengt.

radish to wear returning seasons ibiza

Wat betekent creativiteit voor jou?

Dat je van niets iets kan maken. Als je van niks iets kan maken en er veel moeite in kan steken is dat voor mij al snel creatief.

Earlybird of nightowl ?

Verschilt, in sommige maanden ben ik echt een vroege vogel. Nu zit in mijn night-owl periode. Maar ik heb ook zeker mijn early bird momenten gehad, 7 uur ontbijt en dan door naar yoga. Als je eenmaal in die flow zit dan is dat zo fijn voor je energieniveau. Dus als ik moet kiezen; Earlybird, I like to get shit done! En op vakantie een nightowl.

Hebben de seizoenen effect op jouw humeur?

Ja echt Extreem veel invloed. Ik kan snel in een winterdip raken. Ik denk ook echt dat ik in een verkeerd land ben geboren haha

Hakken of blote voeten ?

Blotevoeten, langer dan 2 uur vind ik hakken niks meer aan. Ik zou ook veel meer investeren in een paar boots dan een paar hakken. Blokhakken zijn daarintegen wel weer chill..

Het is belangrijk om dankbaar te zijn voor wat je hebt, maar misschien ook voor wat je niet hebt. Waarmee jij blij bent dat je het niet hebt?

Ik ben blij met mijn familie en mensen om me heen, ik ben blij dat ik geen rotmensen in mijn kringen heb.. don’t get me wrong maar ik gun het mezelf om positieve mensen om mij heen te hebben.

Slechte gewoontes..?

Ik kan niet opruimen! Misschien zouden we is een filmpje moeten maken over hoe mijn kledingkast er uitziet.. haha. Maar ik kan ook eigenlijk heel slecht tegen rommel. Ik ben dan ook veel minder scherp als het huis een rommel is., vouwen is trouwens ook niks voor mij, ik ben happy als ik dingen kan ophangen.

Waar zie jij jezelf binnen 5 jaar ?

Uhm dat is zo’n vraag.. ik hoop gewoon dat ik gelukkig ben en leuke dingen kan doen. Ik hoef ook helemaal niet in dat famous wereldje te zitten… Misschien doe ik wel heel iets anders tegen die tijd

returning-seasons-look-1-radishtowear-fashion-blogger

Aan de regels houden of buiten de lijnen kleuren?

Mijn eerste insteek zou zijn, buiten de lijnen kleuren. Maar betrap mezelf er op dat ik toch wel op safe speel. Ook qua studie, maar soms wilde ik dat ik iets meer buiten de lijnen had gekleurd. Dus voor nu goeie voornemens… Je moet vooral lekker leven en genieten !

Favoriete festival voor deze zomer?

Thuishaven! Ook omdat mijn broer dat organiseert 

Hoe blij ben je met jezelf op een schaal van nul tot 10? (Wat houdt de 10 in de weg?)

4, grapje! Nee 7,5

DSC_3770

Waarom geen hoog cijfer?

Ik ben tevreden met hoe ik ben, maar geen extreem hoog cijfer omdat ik ook weer niet zelf ingenomen wil overkomen. Hoe zwaar weegt het een en hoe zwaar weegt het ander, Interessant..

Nicknames met je boyfriend..

Hij noemt me indiaantje, maar hij is gewoon een beetje jaloers. Ik krijg snel een kleur door de zon en hij wordt voornamelijk rood. Maar hij noemt me vaak ook Indiaantje als ik te veel mopper


SHOP OUTFITS

Share Post
Share
Previous post Tiare Give-a-way
Next post It’s Coco NUTS !
Translate »